Био Сусам 250 гр. – Био Класа
Сусамът е много богат на калций, желязо, магнезий и мед. Той съдържа мастни киселини омега-3 и 6, полезни за косата, кожата и кръвоносната система, както и витамини от група В.
Препоръчителна употреба: За да се усвоят полезните качества на сусамовите зърна е препоръчително да бъдат смлени непосредствено преди консумация. С тях можете да си направите домашен тахан или да обогатите вкуса на салати, десерти и ястия.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
Хранителни стойности за 100 гр.
- Енергийна стойност (Kcal) 635
- Мазнини (g) 49.7
от които наситени мастни киселини (g) 7.0 - Въглехидрати (g) 23.4
от които захари (g) 0.3 - Влакнини (g) 11.8
- Белтъчини (g) 17.7
- Сол (g) 0.03
Био Сусам 250 гр. – Био Класа
Произход: Парагвай
Напишете първия отзив “Био Сусам 250 гр.”. Вашето мнение е важно за нас!