Био Амарант – Био Класа
Амарантът е зърнена култура с приятен ядков вкус и високо съдържание на протеин. Често се използва при безглутенови режими на хранене.
Препоръчителна употреба: Сварете амаранта в съотношение 1:3 за около 20-25 минути. Можете да го добавите и в мюсли, ако предварително го накиснете за 10-12 часа.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
Хранителни стойности за 100g:
- Енергийна стойност (Kcal) 389
- Мазнини (g) 7.1
от които наситени мастни киселини (g) 1.2 - Въглехидрати (g) 65.1
от които захари (g) 0.9 - Влакнини (g) 4.6
- Белтъчини (g) 14.1
- Сол (g) 0.03
Био Амарант – Био Класа
Произход: Индия
Напишете първия отзив “Био Амарант”. Вашето мнение е важно за нас!