Начини на Плащане

Можеш да уредиш плащането, като използвате кредитна / дебитна карта по твой избор, ние приемаме VISA, MasterCard и American Express. Моля, обърни внимание, че данните за кредитната / дебитната карта не се запазват в нашите системи, така че всички твои транзакции на нашия уебсайт са защитени и защитени от технологията SSL (secure socket layer), гарантираща безопасно и сигурно пазаруване.

С този начин на плащане можеш да преведеш общата сума на твоята поръчка към нашата банкова сметка, посочена по-долу. След като плащането стигне до нашия акаунт, твоята поръчка ще бъде обработена.

Щом поръчката ти бъде завършена успешно,ще получиш имейл, който ще съдържа и нашите банкови данни. Веднага щом получим плащането по сметката ни, поръчката ти ще бъде обработена. Обикновено тази процедура може да отнеме до 2-5 работни дни.

Моля, увери се, че НОМЕРА НА ПОРЪЧКАТА е въведен в полето „Подробности за плащане“, което ще ни помогне да свържем твоето плащане с твоята поръчка.

НАШАТА СМЕТКА:

Фирма: ДИДЖИТЪЛСТЕМП ЕООД
IBAN: BG29UNCR70001523270961
BIC: UNCRBGSF
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
Адрес на банката: София 1000, пл. Света Неделя 7
Детайли за плащане: (НОМЕРЪТ НА ПОРЪЧКАТА)

Позволява ти да платиш твоята поръчка в брой по време на доставката.

Екипът на BioBabyCare.bg никога няма да поиска от теб да споделиш някоя от данните за твоята карта или акаунт по имейл или телефон.

Плащането може да се провали поради някакъв технически проблем или при неправилно въведени данни за плащането, и ако е така в рамките на 48 часа, твоята поръчка ще бъде автоматично потвърдена от нашата система с изпратен имейл за потвърждение. Ако обаче твоята поръчка не бъде потвърдена или получиш съобщение за отказано плащане, моля, консултирай се със своята банка за разяснение или се свържи с нас.
В случай на неуспешна транзакция на поръчката, твоята сума ще бъде възстановена.