

Био Шоколад Чиа и Грейпфрут (Какао 70%) 70 гр.
5,39 лв. (2.76 €)


Био Шоколад Мента и Мака (Какао 70%) 70 гр.
5,39 лв. (2.76 €)
Био Шоколад Масло от Българска Роза (Какао 70%) 70 гр.
Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)5,39 лв. (2.76 €)
Предимства на продукта:
• 100% растителен
• Фин тъмен шоколад от сурово какао среюа
• Омайващ аромат на масло от българска роза
Код:
30790
Категории: Веган, Сладко и Солено
Етикети: 70 гр., био шоколад, какао 70%, масло от българска роза
Описание
Био Шоколад Масло от Българска Роза (Какао 70%) 70 гр. – Benjamissimo
Нежният вкус на фин тъмен шоколад от сурово какао среюа омайващ аромат на масло от българска роза. Финният тъмен шоколад среща нежния вкус на маслото от българска роза в една необикновена комбинация. Омайващ ефект върху сетивата!
Съставки: какаова маса*, сурова тръстикова захар*, какаово масло*, слъчогледов лецитин*, масло от роза Дамасцена* 0.004%
*био съставки
| Хранителни стойности | за 100g | за 70g |
| Енергийна стойност | 2615 kJ 625 kcal | 1833 kJ 438 kcal |
| Мазнини | 47 g | 33 g |
| наситени | 29 g | 20 g |
| Въглехидрати | 43 g | 30 g |
| захари | 30 g | 21 g |
| Белтъчини | 7,4 g | 5,2 g |
| Сол | 0 g | 0 g |
Био Шоколад Масло от Българска Роза (Какао 70%) 70 гр. – Benjamissimo


Допълнителна информация
| Brand |
Benjamissimo |
|---|---|
| Количество |
70 гр. |
1 отзив за Био Шоколад Масло от Българска Роза (Какао 70%) 70 гр.
Добавяне на отзив Отказ
Свързани продукти
Био Бял Сусамов Тахан 250 гр.
7,70 лв. (3.94 €)
Био Зимна Курабийка с Шоколадови Парченца и Портокал 40 гр.
1,69 лв. (0.86 €)
Био Зимна Меденка с Джинджифил 60 гр.
1,99 лв. (1.02 €)
Био Меденка с Рожков 60 гр.
2,09 лв. (1.07 €)
Био Мини Курабийки Двоен Шоколад и Орехи 100 гр.
4,29 лв. (2.19 €)
Био Плодова Курабийка с Кайсии и Ванилия 40 гр.
1,69 лв. (0.86 €)
Био Фурми на Прах 250 гр
7,29 лв. (3.73 €)
Мини Курабийки Ванилия и Парченца Шоколад 100 гр.
4,29 лв. (2.19 €)












Les –
Very good post. I absolutely appreciate this site.
Stick with it!
my web blog :: sss