Био Смес за Пандишпан 2 x 200 гр.

8,49 лв.

Предимства на продукта:

• Био сертифицирани съставки

• Подходящо за различни сладкиши

 

Често Купувани Заедно

Описание

Био Смес за Пандишпан 2 x 200 гр. – Bauck

Предложение за приготвяне: Основна смес за 1 тава или 2 форми за печене с подвижно дъно. Време за приготвяне 5-10 минути, време за печене около 25-45 минути.

  Хранителни стойности  за 100g
  Енергия  1584 kJ/373 kcal
  Мазнини  0,3g
  – от които наситени  0,1g
  Въглехидрати  89,5g
  – от които захари  47g
  Белтъци  2,1g
  Сол  0,77g
  Влакнини  0,9g

Изображението върху опаковката е само предложение за сервиране.

Съхранение: На хладно и сухо място.

Рецепти:

Приготвяне с яйца.

Необходими са ви:

  • За една доза1 пликче смес за печене (200г), 2 яйца, 90г меко масло, плодове.
  • За две дози: 2 пликчета смес за печене (400г), 4 яйца, 175г меко масло, плодове.
  1. Разбъркайте в купа сместа за печене, яйцата и маслото до получаване на кремообразна маса.
  2. Намаслете формата за печене (диаметър 26 см), респ. тава и разпределете сместа равномерно отгоре.
  3. Подредете плодове. (Количеството вижте долу.)
  4. Печете в предварително загрята фурна на средното ниво на 175°С при горно и долно нагряване за около 25-30 минути.
  5. При дълбоко замразени плодове удължете времето за печене с 5-10 минути.

Приготвяне без яйца.

Необходими са ви:

  • За една доза: 1 пликче смес за печене (200г), 125кг ябълково пюре, 75г смлени ядки, (лешници или бадеми), 50мл олио, плодове.
  • За две дози: Използвайте 2 пликчета смес за печене (400г) и двойно количество на съставките.
  1. Поставете сместа, ябълковото пюре, ядките и олиото в купа и разбъркайте до получаване на кремообразна маса.
  2. Намаслете формата за печене (диаметър 26см), респ. тава за печене и разпределете сместа равномерно отгоре.
  3. Подредете плодове. (Количеството вижте долу.) Дълбоко замразени плодове не са подходящи.
  4. Печете в предварително загрята фурна на средно ниво на 175оС при горно и долно нагряване за около 45 минути.

Забележка: Сладкишът е вкусен и сочен, но остава по-скоро плосък.

Препоръка: Вместо 75г ядки може да бъдат добавени и 50г кокосови стърготини.

Количество на плодовете:

  • За една доза: Пресни плодове (ябълки, сливи, ревен) около 500г, плодове от компот (череши, кайсии, ананас, праскови) 175г – 200г отцедено тегло, дълбоко замразени плодове (горски плодове, боровинки, малини, френско грозде) около 200г.

Блат за торта (само с яйце)

  • Разбъркайте двете пликчета от сместа (400г) с 4 яйца и 175г меко масло до получаване на кремообразна маса. Намаслете кръгла форма за печене със страничен отвор (диаметър 26см) и разпределете сместа равномерно върху нея.
  • Печете в предварително загрята фурна на 175оС около 25-30 минути. Оставете добре да изстине. Разрежете хоризонтално с остър нож на два или на три пласта.

Пясъчен, мраморен или лимонов сладкиш (само с яйце)

  • Разбъркайте двете пликчета от сместа (400г) с 4 яйца и 175г меко масло до получаване на кремообразна маса. Намаслете правоъгълна форма за кекс и разпределете сместа равномерно върху нея. Печете на 175оС при горно и долно нагряване за около 60 минути на средното ниво.

За лимонения сладкиш: Настържете корат на един лимон и го изстискайте. Кората и сока добавете в тестото.

Мраморен сладкиш: Първоначално поставете само 1/3 от тестото в правоъгълна форма за кекс. Разтворете 1 супена лъжица какао в 3 супени лъжици вода, разбъркайте с втората част от тестото и също поставете в правоъгълната форма за кекс. Покрийте отгоре с последната трета част от тестото.

Био Смес за Пандишпан 2 x 200 гр. – Bauck

Био Смес за Пандишпан 2 x 200 гр. - Bauck

Състав: сурова тръстикова захар*, оризово брашно*, царевично нишесте*, нишесте от тапиока*, бакпулвер (набухвател: натриев хидроген карбонат, киселина: монокалиев тартарат, царевично нишесте*), ванилия*, морска сол. *от контролирано био производство

Вижте всички продукти от Bauck

Допълнителна информация
Brand

Bauck

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Био Смес за Пандишпан 2 x 200 гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *