За Нас

Здравейте скъпи родители,

За нас е голямо удоволствие да Ви представим новия био магазин biobabycare.bg. Създаден с любов и най-вече с грижа към бебето, детето и нас самите.

Кои сме ние?

Ние сме младо семейство, благословено с прекрасна дъщеричка. И ние като всички родители искаме детето ни да получава най-добрата грижа. Затова и предпочитаме био и натурални продукти.

Нашата цел

Много искахме да можем лесно и удобно да пазаруваме любимите ни продукти на едно място.Така се и роди идеята за biobabycare.bg. Обединихме различни продукти относно грижата за бебето, детето и нас самите. И в желнието си да удовлетворим различните предпочитания, ние добавяме непрестанно към асортимента нови брандове, в които вярваме, че са с високо качество.

Какво ще откриете при нас?

Всичко, което ще намерите на страниците на нашия магазин е от изцяло натурални и био сертифицирани съставки. А за производителите сме се доверили както на родното ни производство,с което се гордеем, така и на чуждестранни утвърдили се брандове.

Защо правим това?

Правим всичко с надеждата за едно по-добро бъдеще за нас и за нашите деца, и с любов към природата и заобикалящия ни свят. Вярваме, че био продуктите и онлайн пазаруването са част от нашето по-добро бъдеще.
И защото знаем, че Ви е грижа!